Левски ще продаде една от звездите си – Георги Миланов,

...
Левски ще продаде една от звездите си – Георги Миланов,
Коментари Харесай

Левски продава Георги Миланов в ОАЕ

Левски ще продаде една от звездите си – Георги Миланов, в ОАЕ. Халфът е пред контракт с локалния Ал Дафра, който заема последно място в Про лигата, като се чака договорката да бъде финализирана в околните часове. 

Трансферът става факт по избор на футболиста, който има уговорка в контракта, включена при идването му на „ Герена ”, че може да напусне при положително предложение от чужбина. Офертата на арабския отбор към Миланов е повече от изкушителна – месечна заплата от 60 000 $.

Левски няма да остане с празни ръце, както се тиражира. „ Сините ” ще получат 300 000 лв. за правата на 30-годишния футболист, чийто договор е до края на сезона, научи Gong.bg.

Георги Миланов мина в Левски през лятото на 2021 година. „ Сините ” помогнаха на опитния футболист да се върне във футбола, а той беше в главната на триумфите на тима през последната година. Полузащитникът бързо се трансформира в водач на състава и любим на почитателите. Миланов беше в основата на спечелването на Купата на България и в остраняването на ПАОК в Лига на конференциите. Ще се запомни с головете си против ЦСКА, Локомотив Пловдив и Лудогорец и сърцатата си игра във всеки мач.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР