Левски ще привлече само още едно попълнение през зимния трансферен

...
Левски ще привлече само още едно попълнение през зимния трансферен
Коментари Харесай

Мъри: Левски не изостава много от Лудогорец и ЦСКА, ще привлечем още един до зимата

Левски ще притегли единствено още едно попълнение през зимния трансферен прозорец, това разкри треньорът на „ сините “ Станимир Стоилов. Пред NOVA експертът приказва за това какъв брой съгласно него е изостанал Левски от водачите в класирането Лудогорец и ЦСКА.

„ Сините “ към този момент реализираха два входящи прехвърлянето, привличайки бранителите Ноа Сонко Сундберг и Вендерсон де Фрейтас Соарес – Цунами.

„ До началото на подготовката ще успеем да се оправим с най-малко още един състезател и естествено, оттова нататък всичко е в областта на фантазиите какъв брой ще можем да прибавим. Един, в случай че прибавим, добре, чудесно. Втори пък към този момент става супер, само че двоумя се, че ще можем това да си го позволим “, съобщи Стоилов пред NOVA .

На въпроса какъв брой е разликата сред тимовете, които се борят за купата и Левски, Стоилов отговори по този начин:

„ Формата, която демонстрираха водещите ни тимове Лудогорец и ЦСКА не беше впечатляваща, тъй че поради това мисля, че Левски не изостава доста от тези тимове “, сподели още той.

Цялото изявление със Станимир Стоилов можете да видите довечера в предаването „ Домът на футбола “ от 20:00 часа по DIEMA SPORT .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР