Левски ще гостува на израелския Апоел Беер Шева в четвъртък,

...
Левски ще гостува на израелския Апоел Беер Шева в четвъртък,
Коментари Харесай

Левски научи датите и часовете на мачовете с Апоел

Левски ще гостува на израелския Апоел Беер Шева в четвъртък, 10 август, от 20:30 часа българско време в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Реваншът на стадион „ Георги Аспарухов “ ще се играе на 17 август, четвъртък, от 20:00 часа.

Това стана ясно, откакто УЕФА разгласява програмата за дуелите от третия кръг на шампионата. Вчера „ сините “ записаха втора победа над македонския Шкупи, с цел да продължат напред, до момента в който Апоел също се класира за третия кръг след триумф над литовския Паневежис с общ резултат 2:1.

Португалският арбитър Мигел Ногейра пък бе избран от УЕФА да управлява първия мач сред Апоел и Левски на стадион „ Турнер “ в Беер Шева. Асистенти на Ногейра ще бъдат сънародниците му Луиш Кампош и Руи Тешейра, а за четвърти рефер е избран Андре Нарсисо.

Победителят от двойката сред Левски и Апоел ще бъде непоставен в жребия за плейофите за влизане в групите на конкуренцията, който ще се тегли в понеделник, 7 август. Това значи, че при възможен триумф над израелския отбор, Левски може да срещне доста съществени противници в последното затруднение преди груповата фаза. Сред евентуалните съперници са Астън Вила, Фиорентина, Айнтрахт Франкфурт, Брюж, Динамо Киев, Лил, Фенербахче и други.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР