Левски ще бъде с най-доброто в предстоящото дерби с ЦСКА.

...
Левски ще бъде с най-доброто в предстоящото дерби с ЦСКА.
Коментари Харесай

Отлични новини в Левски преди дербито с ЦСКА

Левски ще бъде с най-хубавото в идното дерби с ЦСКА. Двубоят на стадион " Васил Левски " е в събота от 14:45 часа. Защитниците Кристиан Димитров и Патрик-Габриел Галчев ще са разполагаем на треньора Николай Костов за конфликта с алените. Двамата пропуснаха дуела с Лудогорец (0:1) поради вирусно заболяване, само че към този момент са възобновени и дават спомагателна алтернатива за наставника, написа " Тема спорт ".

Централният защитник даже бе в групата на сините за мача с разградчани, само че остана неизползвана запаса, защото бе вдигнал висока температура в навечерието на конфликта. На аварийна пейка на столичани даже нямаше допустимата численост футболисти, а на нея бяха юношите Виктор Любенов и Преслав Бачев.
 Двама от ЦСКА под въпрос за мача с Левски
Двама от ЦСКА под въпрос за мача с Левски

Майкъл Естрада и Марселино Кареасо бяха сменени наложително при гостуването на Локо в Пловдив

Възстановяването на Кристиан Димитров е добра вест за наставника, откакто българският национал и Хосе Кордоба заформиха добър тандем след продажбата на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец. Срещу орлите на терена до панамеца игра Келиан ван дер Каап, само че нидерландецът не има нужната скорост и си остава като добра алтернатива от пейката или при сграда с трима централни бранители.

Патрик-Габриел Галчев няма да излезе като титуляр против ЦСКА, само че Костов ще бъде по-спокоен с него на пейката, откакто няма характерен краен бранител за заместител на Жереми Петрис или Цунами. За момента единственият, който отсъства за сините, остава трайно контузеният Билал Бари.

Друга положителна новина за Николай Костов е, че няма играчи с проблеми след загубата от Лудогорец. 60-годишният експерт е удовлетворен, че най-острият му футболист Велтон не получи публично предизвестие в дуела, което щеше да значи пети жълт за него и нямаше да играе против ЦСКА.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР