Левски се стяга за нов мащабен ремонт на стадион “Георги

...
Левски се стяга за нов мащабен ремонт на стадион “Георги
Коментари Харесай

В Левски обмислят ремонт на стадиона


Левски се стяга за нов огромен ремонт на стадион “Георги Аспарухов ” и още напролет може да се наложи да играе домакинските си мачове на различен столичен стадион.

Собственикът Спас Русев е разискал концепцията с останалите шефове на “сините ” през седмицата, когато се организира и съвещанието на Управителния и Надзорния съвет, осведоми " Меридиан Мач ". Целта е “Герена ” да дава отговор на повишените критерии на УЕФА към тимовете, които вземат участие в евротурнирите.

Бизнесменът желае да бъдат актуализирани секторите “Б ” и “В ”, а също така ще бъде сложена козирка на 80% от оборудването. Целта е Левски умерено да може да играе вкъщи мачовете си от груповата фаза в Европа. Това значи, че и бранш “А ” най-сетне ще бъде затрупан, както даде обещание Русев при идването си на “Георги Аспарухов ”. Промени не се възнамеряват единствено за бранш “Г ”, където се настаняват гостуващите почитатели.

През идната седмица ще има нова среща по този въпорс, когато Спас Русев се завърне от Лондон, където поддържаше онлайн Григор Димитров. Дотогава подопечните му би трябвало да изготвят първичните планове за ремонта, а той ще избере един от тях.

Освен това “сините ” имат концепция да разделят “Георги Аспарухов ” и с националния тим, който скоро може да остане без дом, защото на “Васил Левски ” също се възнамерява огромен ремонт. Той ще включва даже построяването на хотел в бранш “В ”, което ще отнеме много време. Затова и Русев желае да се работи бързо.

Така Левски първоначално ще би трябвало да семейства на “Васил Левски ” до момента в който там не стартират строителните действия. Друг вид е стадион “Славия ” в “Овча купел ”.

При него обаче “сините ” ще би трябвало да се простят с бонусите за телевизионните права за мачовете на осветяване, тъй като по традиция те са един от тимовете, който най-често играе мачовете си на лампи. Третата алтернатива е стадион “Локомотив ”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР