Левски проявява интерес към бразилския десен защитник Матеус Алешандре. В

...
Левски проявява интерес към бразилския десен защитник Матеус Алешандре. В
Коментари Харесай

Десен защитник се колебае между Герена и бразилската Серия А

Левски демонстрира интерес към бразилския десен бранител Матеус Алешандре. В края на месеца той става свободен сътрудник. Според медиите интерес към него не липсва, а изборът му ще падне дали да остане в родината си, или да премине на " Герена ".

В момента 24-годишният футболист изчаква и за оферта от различен европейски тим. Бранителят е гласен за заместител на Жереми Петрис, който има договор със сините до края на шампионата и отхвърля да го продължи. Затова и най-вероятно той ще бъде продаден по време на зимния трансферен прозорец, въпреки и за скромна сума. За момента опцията на десния фланг е единствено Патрик-Габриел Галчев.

Матеус Алешандре е роден на 7 април 1999 година. През този сезон в Бразилия той бе част от Куяба, който финишира на 12-о място в локалния хайлайф. Бранителят взе присъединяване в 35 турнирни дуела, в които означи 1 гол. В кариерата си Матеус е играл още за Мариля, Понте Прета, Интер де Лимейра и Коритиба.

От " Герена " към този момент оповестиха, че имат набелязани играчи за постовете, на които желаят да подсилят състава за пролетния дял на шампионата. Целта е Левски да се добере до евроквота, само че това няма да бъде по никакъв начин лесна задача, написа " Тема Спорт ".
 Левски няма да продава Уелтън за по-малко от 3 млн. евро
Левски няма да продава Уелтън за по-малко от 3 млн. евро

" Сините " с явен отговор към белгийски гранд
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР