Левски повали Етър с минималното 1:0 в двубой от десетия

...
Левски повали Етър с минималното 1:0 в двубой от десетия
Коментари Харесай

Левски отново се измъчи, но сломи Етър в края

Левски повали Етър с минималното 1:0 в дуел от десетия кръг на Първа лига. На стадион " Георги Аспарухов " в столицата " сините " още веднъж демонстрираха игрова доминация на противника, само че трябваше да чакат до 82-та минута, с цел да пречупят съпротивата на " болярите ", откакто направиха куп пропуски преди този момент.


Още в самото начало Уелтън стартира да основава проблеми на защитата на гостите със своята скорост, а скоро по-късно ситуациите пред вратата на Мартин Величков се заредиха едно след друго, само че стражът на новаците резервира хладнокръвие и не позволи попадение до почивката. След паузата картината на терена не се промени изключително, като възпитаниците на Николай Костов по този начин и не намираха път към вратата на Величков. Натискът на домакините даде резултат в 82-та минута, когато Уелтън получи от ляво и центрира чудесно на главата на влезлия от пейката Асен Митков, който се появи безусловно секунди по-рано, с цел да донесе успеха на столичани.

До края Етър не съумя да се добере до точка и по този начин загуби за седми път от началото на сезона. Отборът на Емануел Луканов остава на дъното в класирането, до момента в който Левски се върна на третото място с 19 пункта, на един пред четвъртия ЦСКА и на пет зад втория Черно море, с мач по-малко от " моряците ".

В идващия промеждутъчен кръг " сините " гостуват на Славия в следващо издание на най-старото столично дерби в сряда, до момента в който " болярите " посрещат Пирин Благоевград на " Ивайло " ден по-късно. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР