Левски поднови вчера занимания на терен, след като в първото

...
Левски поднови вчера занимания на терен, след като в първото
Коментари Харесай

Марин Петков все още трябва да тренира с бинтована глава

Левски възобнови през вчерашния ден занимания на терен, откакто в първото за седмицата организираха такова във фитнеса. Тренировката пропуснаха шестима футболисти - Цунами, Марин Петков, Джавад ел Джемили, Рикардиньо, Карлос Охене и Патрик Мислович, само че през вчерашния ден всички бяха на линия.

Българинът бе сменен наложително против алените, защото се сблъска тежко във въздушен двубой със бранителя на съперника Сейни Санянг и излезе отвън терена с окървавена глава. Крилото ясно сподели, че желае да продължи, само че треньорът Николай Костов бе взел крайното решение да включи в игра Асими Фадига, който по-късно се разписа във вратата на Густаво Бусато. Марин Петков през вчерашния ден тренира с бинтована глава, като към момента не му е разрешено да се готви без защитни средства поради раната, която получи в конфликта със бранителя на алените.  overlay-clever

Сините и през днешния ден ще упражняват по обед, като се чака това да се случи при естествени условия, а не като вчерашните, когато почитателите недоволстваха поради неподадената оставка от страна на Николай Костов и в един миг заниманието бе прекъснато, написа " Тема спорт ".
 Бабангида: Футболистите срамят
Бабангида: Футболистите срамят " синята " фланелка!

" Не дават всичко от себе си "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР