Левски победи ЦСКА 1948 с 2:0 в мач от 21-ия

...
Левски победи ЦСКА 1948 с 2:0 в мач от 21-ия
Коментари Харесай

Левски надви ЦСКА 1948 на нивата в Бстрица

Левски победи ЦСКА 1948 с 2:0 в мач от 21-ия кръг на efbet Лига, игран на извънредно неприятния терен на стадиона в Бистрица. Успехът на отбора на Станимир Столиов пристигна с голове на Димитър Костадинов и Велтон, като и за двамата това бе първи гол с екипа на Левски в българския шампионат. С успеха " сините " събраха 32 точки и се намират на петото място в efbet Лига, като имат равни точки, само че мач повече от четвъртия Черно море. ЦСКА 1948 остава на 10-о място с 22 точки.
Гостите откриха посредством Димитър Костадинов (25), който се разписа с глава след хубаво центриране на Патрик-Габриел Галчев и неточност на отбраната на домакините. Бразилецът Велтон (60) приключи една контраофанзива на " сините " с хубав гол с удар с десния крайник от границата на наказателното поле. В края на срещата гостите имаха искания, че Симеон Петров би трябвало да бъде изпъден за това, че е фаулирал Велтон, като е бил финален в отбраната, само че след преразглеждане на обстановката с ВАР съдията Васимир Ел-Хатиб даже не даде нарушаване.
„ Мисля, че предвид на сложния терен, заслужена победа на нашия тим. Въпреки това, желая повече, трябваше да решим дуела по-рано “, сподели Станимир Стоилов след мача.
„ Моето най-голямо терзание беше, че не всички последователи на Левски ще могат да дойдат на мача. Левски пристигна и игра, без да разясня качеството на играта. Когато играем в тресавище, няма по какъв начин да приказваме за качество на играта, нито за тактичност и първокласен футбол. Допускаме към момента неточности в контрола на топката, също и в завършващата фаза на играта. Имахме няколко положения, които трябваше да осъществяваме с повече самочувстваие и класа “, сподели още треньорът и добави: „ Очаквам да играем добре, да трупаме форма и динамичност в играта. За нас няма значение с кой играем. Левски във всеки мач, бил той за състезание или за Купа, би трябвало да играе за победа. Трябва да играем с готовност “, добави той.
Той разяснява и идните мачове на „ сините “: „ Няма заплаха да подценим мача със Септември. Левски има още път да извърви, до момента в който стане постоянният и увереният Левски, който би трябвало да бъде “.: Мъри разяснява и играчите, които получиха картони в мача и висят за някои от идващите мачове на отбора: „ Кордоба ще бъде осъден за Купата, Краев не знам. Левски има футболисти, не се тревожа, че може да имаме осъдени. Върви по проект. Върви точкогонството, има какво да подобряваме в игровия жанр. Като се усъвършенства положението на стадионите, ще се играе и по-добре “, приключи Стоилов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР