Левски отново е насочил поглед към скандинавския пазар. Сините следят изявите

...
Левски отново е насочил поглед към скандинавския пазар.
Сините следят изявите
Коментари Харесай

Левски взима играчи от Скандинавия

Левски още веднъж е насочил взор към скандинавския пазар.

" Сините " наблюдават изявите на играчи от тамошните шампионати и към този момент има набелязани за трансфер в идния прозорец, твърди " Тема спорт ".

Въпросните футболисти тогава ще са свободни сътрудници. Както е известно, Левски към момента се намира в затруднено финансово състояние и не може да си разреши да заплаща, с цел да притегля играчи.

През зимата на " Герена " към този момент реализираха два свободни прехвърлянето от Скандинавия.

" Сините " съумяха да вземат без пари централните бранители Ноа Сонко Сундберг и Келиан ван дер Каап. Първият пристигна, откакто договорът му с шведския Йостерсунд изтече, а вторият, откакто се раздели с датския Виборг
 Левски тренира без двама съществени играчи, Митков се завърна
Левски тренира без двама съществени играчи, Митков се завърна

" Сините " се готвят за мача с Черно море

От " Герена " ще бъдат дейни през лятото по подсилването на състава. Левски към този момент реализира първия си летен трансфер. " Сините " подписаха за 2 години с Ивелин Попов, като контрактът влиза в действие от идващия месец. Бившият национал сега е част от третия в съветското състезание Сочи. Той ще дойде на " Георги Аспарухов " като свободен сътрудник след края на акцията. Попето е младеж на " сините ", само че няма публични мачове за първия тим.

Наред с това ще има и изходящи прехвърляния. На тезгяха са поставени двама отстранени от първия отбор. Това са халфът Димитър Костадинов и крилото Здравко Димитров. Те повече няма да носят синята фланелка, само че имат контракти с клуба и Левски ще упорства да получи пари за правата им.

Интерес има и към към Хосе Кордоба и Андриан Краев. С изтичащ договор е десният бек Драган Михайлович. Той е корав титуляр, само че е малко евентуално да остане. За неговия пост Станимир Стоилов набюдава 24-годишния Жереми Петрис от Царско село.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР