Левски Лукойл спечели дванадесетата си победа за сезона в НБЛ.

...
Левски Лукойл спечели дванадесетата си победа за сезона в НБЛ.
Коментари Харесай

Левски Лукойл мина безпроблемно през варна

Левски Лукойл завоюва дванадесетата си победа за сезона в НБЛ. Столичани съумяха безпроблемно да надделеят като посетители на Черно море Тича с 89:63 и нанесоха дванадесега загуба на варненския отбор.

В началото на срещата двата тима допускаха доста неточности, изключително при стрелбата. Домакините съумяха да поведат по-късно повече от 4 минути игра с 6:2. След 7:4 за Черно море Тича гостите съумяха да се възползват от грешките на домакините, откраднаха няколко топки и вкараха 8 следващи точки и поведоха с 12:7. Черно море Тича на два пъти успяваше да понижи пасива си до единствено точка, само че в последна сметка Левски Лукойл завоюва първата част с 21:18. През втората част за към три минути и половина игра гостите съумяха да вкарат 7 против 2 точки и поведоха с 28:20. Слабата пукотевица на домакините продължи и измежду 23:28 за гостите Левски Лукойл означи 12 безответни точки и поведе със 17 точки - 40:23. До края на втората част гостите не срещнаха проблеми и на полувремето водеха с 15 точки - 42:27.

След почивката, без значение че не демонстрираха доста добра игра, гостите започнаха да усилват преднината си, която доближи до 22 точки при 49:27. Левски Лукойл поддържаше преднина от към 20 и повече точки и преди последната част водеше с 22 точки - 64:42. През последната част гостите нямаха никакви проблеми и умерено завоюваха мача с 89:63.

Омари Гудул с 16 точки бе най-резултатен за Левски Лукойл, до момента в който Кийт Клантън и Неманя Милошевич вкараха по 14 точки.

Симеон Илиев приключи с 11 за домакините.

СТАТИСТИКА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР