Левски и защитникът Драган Михайлович вървят към раздяла. „Сините” отправиха

...
Левски и защитникът Драган Михайлович вървят към раздяла. „Сините” отправиха
Коментари Харесай

Левски се разделя със защитник, отказал да преподпише

Левски и бранителят Драган Михайлович вървят към разлъка. „ Сините” насочиха предложение към швейцареца да удължи контракта си с една година, само че желанието на футболиста е да постави подписа си под двугодишен договор. Той не отстъпва от претенциите си, заради което се чака в околните дни двете страни да се разделят.

Преди десетина дни треньорът Станимир Стоилов разгласи, че са препоръчани контракти на вратаря Николай Михайлов и Михайлович. Капитанът на Левски незабавно преподписа за две години, до момента в който предлагането към десния бек е за един сезон, което очевидно не го устройва.

След шоу-мача за рождения ден на „ сините” Михайлович се снима с Купата на България и купата от 2009 година дружно с двете си деца и своята брачна половинка, която написа в обществените мрежи „ Това ще ни липсва”.

Левски към този момент има набелязани футболисти за заместител на швейцареца и работи по подсилването си в тази зона. Стоилов беше хвърлил око на десния бек на Царско село Жереми Петрис, само че се отхвърли от него. Очаква се до началото на подготовката на „ Герена” да дойде нов състезател на този пост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР