Левски и ЦСКА се изправят в 142-ото дерби между двата

...
Левски и ЦСКА се изправят в 142-ото дерби между двата
Коментари Харесай

Да му мислят следобяд Левски и ЦСКА! Губиш днес битката за София, губиш и битката за България

Левски и ЦСКА се изправят в 142-ото дерби сред двата тима. Двата тима през този сезон са в извънреден напредък и почитателите чакат конфликта с огромно неспокойствие. За първи път от много време „ сините “ и „ алените “ се показват мощно и това докара до огромния интерес към дербито. Очаква се близо 30 000 да дойдат да гледат срещата.

Сблъсъкът сред двата гранда на Националния стадион „ Васил Левски “ стартира в 16:00 часа. Срещата е от 13 кръг на Първа лига.

Дилемата е в действителност зверска! Загубилият мача губи освен борбата за София, а може би и за България, тъй като ще изостане още повече зад тим №1 у нас Лудогорец. Да не забравяме, че тъкмо против „зелените“ е идващия мач на ЦСКА, което допуска повече напрежение там.

Битката сред двата отбора ще опълчи два разнообразни стила. Всички се питат: Кой ще надделее? Защитата на Левски или нападението на ЦСКА. Под управлението на Делио Роси „ сините “ практикуват типично италиански фасон – първостепенната задача е да не се допусне гол, а по-късно идва всичко останало. Затова и отборът вкарва най-вече от статични положения. При „ алените “ пък водеща е офанзивата, където Фернандо Каранга е мъчно удържим за противниковите отбрани.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР