Левски и Арда ще се опитат да излязат от кризата,

...
Левски и Арда ще се опитат да излязат от кризата,
Коментари Харесай

Левски и Арда имат проблем с отбелязването на голове

Левски и Арда ще се опитат да излязат от рецесията, като реализиран победа довечера. За да стигнат до трите точки, ще би трябвало да осъществят голове. А това не е най-силният съставен елемент от играта на противниците. Това сочи статистиката от началото на сезона, написа " Тема спорт ".
 Георги Миланов ще вади Левски от рецесията
Георги Миланов ще вади Левски от рецесията

Националът излиза като титуляр против Арда

Левски е вкарал единствено един път в два публични мача. Попадението е на сметката на 17-годишния Марин Петков, който откри резултата против Славия в първия кръг още след четвърт час игра. След това обаче Левски единствено инкасира голове - белите си потеглиха с триумфа от " Герена ", реализирайки два пъти. Във втория кръг пък сините изгубиха с 0:2 от Ботев Враца. На стадион " Христо Ботев " тяхно попадение бе анулирано поради засада, а Борислав Цонев пропусна дузпа.

Арда пък има единствено един мач в шампионата, тъй като семейството на ЦСКА-София в Кърджали бе отсрочено заради евроангажиментите на двата отбора. На старта на шампионата отборът на Николай Киров стигна единствено до 0:0 в гостуването на Ботев Враца. Арда не вкара и в двата си дуела в Лигата на конференциите. Тимът загуби с 0:2 вкъщи от Апоел Беер Шева, а по-късно във визитата в Израел отстъпи с 0:4.

Тоест, в пет публични дуела от началото на акцията Левски и Арда са вкарали единствено 1 гол.
 Миланов и Славчев отново един до различен титуляри за първи път след 8.5 години
Миланов и Славчев отново един до различен титуляри за първи път след 8.5 години

За последно двамата играха един до друг против... Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР