Левски е в процес на преговори за провеждането на приятелски

...
Левски е в процес на преговори за провеждането на приятелски
Коментари Харесай

Левски кани тим от Ла Лига за 80-годишнината на Гунди

Левски е в развой на договаряния за провеждането на другарски мач по случай 80-годишнината от рождението на Гунди. Легендарният Георги Аспарухов е роден на 4 май 1943 година. Съвсем скоро би трябвало да е подготвен и паметникът на легендата, самодейността за който е на Националния фенклуб на последователите.

Контролата би трябвало да се организира през май, а контактите са с тимове от елита на Испания. Преговорите се водят от генералния спонсор на " сините ", който е и формален сътрудник на Ла Лига в границите на Европейския съюз. Регионалният пратеник Хесус Писаро и легендата на испанския футбол Луис Гарсия, който е дипломат на Ла Лига, към този момент бяха в София, като някогашният състезател на Ливърпул посети и " Герена ", където получи и фланелка на Левски.
 Левски пусна на търг екипите си от дуела с Пирин (Благоевград) Левски пусна на търг екипите си от дуела с Пирин (Благоевград)
За този другарски мач се работи от към три седмици. Тогава обаче от Левски към момента се надяваха да завършат сполучливо договарянията със " Спорт Рипъблик " за промяна на собствеността, което трябваше да обезпечи финансово и въпросната контрола. След изказването на Драган Шолак за несполучлив завършек на договарянията, на " Герена " броят всяка стотинка и не е ясно по какъв начин тъкмо ще бъдат платени път и престой на испанския противник. Предполага се, че в случай че всичко с намиране на подобаващ тим е наред, то генералния спонсор ще се погрижи за този разход. В момента спонсорът и притежателят на клуба Наско Сираков вършат непрекъснати сондажи, с цел да уредят ново разсрочване на задълженията на " сините " към Национална агенция за приходите, а наближава и датата за месечните заплати.

" Тема спорт "
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР