Левски е на една ръка разстояние от халфа на Хебър

...
Левски е на една ръка разстояние от халфа на Хебър
Коментари Харесай

Левски все по-близо до Краев, сегашният му клуб не може да го спре

Левски е на една ръка разстояние от халфа на Хебър Андриан Краев, твърди " Марица ".

Ръководството на „ сините” е поискало привличането на 22-годишният футболист с неотложен резултат.

Хебър пък не може да спре играча си, защото той е картотекиран в тима с аматьорски статут. Това значи, че братът на национала Божидар Краев може да премине незабавно в тима от столицата като свободен сътрудник. При тази обстановка пазарджиклии ще получат единствено % от финансовата отплата, която Левски ще би трябвало да заплати на предходните му тимове за образованието на играча до сключване на първи професионален контракт.

Запитване за Краев имаше и от управлението на ЦСКА 1948, само че в последна сметка последната дума е на футболиста, който има неприкрит пиетет към Левски.

Андриан мина в Хебър преди тъкмо 3 години от Ботев (Враца). Преди това бе и в школата на клуба от " Герена ". Именно на стадион " Георги Бенковски " обаче той се кали в мъжкия футбол, натрапен от настоящия треньор Николай Митов.

От началото на сегашния сезон полузащитникът направи най-силните си мачове за „ зелените”. В поддръжка на този факт са и маркираните от него 4 попадения.

Ако в идващите часове Краев контракти персоналните си условия с Левски, той сигурно ще отпадне от групата на хебърци за тежкото посещение в Симитли след 3 дни.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР