Левски е изчистил всички задължения към играчите си. Шефовете на

...
Левски е изчистил всички задължения към играчите си. Шефовете на
Коментари Харесай

Левски се разплати с играчите, изчисти всички заплати

Левски е изчистил всички отговорности към играчите си. Шефовете на Герена са съумели да изплатят всички заплати към сегашните футболисти в клуба. По този метод няма никаква заплаха за овакантяване на играчи по финансови аргументи, оповестява Новспорт. За това загатна и треньорът на " сините " Славиша Стоянович пред публицисти през вчерашния ден след срещата си с клубното управление.

" Мисля, че играчите са получили заплати неотдавна. Не знам обаче детайлности, съобщи той.

Парите са пристигнали от контракта с австрийската строителна компания Strabag, който беше дефинитивно подписан преди няколко дни. Това е разрешило да се стигне да позитивен завършек на годината за футболистите като пари. Те са били пуснати в отмора в надалеч по-добро въодушевление от последните месеци.

До момента публично не са оповестени параметрите на спонсорския контракт, само че сигурно става въпрос за няколко милиона годишно. Очаква се поради притока на свежи пари в Левски да бъде направена и незабавна селекция за пролетния дял от шампионата.

В момента " сините " са на кошмарното за всички техни почитатели девето място в Efbet Лига, само че се надяват на по-добри резултати след подновяването на шампионата. По-смелите прогнози сочат, че Левски към момента не е изгубил всички шансове да влезе в първата шестица. Отборът е на 9 точки от ЦСКА 1948, който заема последната позиция в Топ 6. А до края на първата фаза в шампионата остават 10 кръга.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР