Левски е близо до привличането на халф, който се подвизава

...
Левски е близо до привличането на халф, който се подвизава
Коментари Харесай

Левски се е огледал в нова перла от Холандия

Левски е покрай привличането на халф, който се подвизава в Холандия, написа "Тема Спорт ". Спортният шеф на "сините " Ивайло Петков към този момент е следил онлайн изявите на въпросния състезател, който преди този момент е минал през цедката на скаутския отдел.

Именно полузащитата е предпочитано за укрепване звено. Това призна преди време и изпълнителнияят шеф на клуба Павел Колев. "Сините " имат потребност както от отбранителен халф, по този начин и от нападателен. Освен това, на "Герена " имат и играчи, чието дълготрайно бъдеще е неразбираемо.

Трима от актуалните футболисти са с изтичащи договори. Това са Мартин Райнов и Хали Тиам, които имат по-защитни функционалности, както и Филипе Нашименто. "Сините " желаят да задържат първите двама, които са титуляри. Казусът на португалеца пък е към момента неразбираем.

В началото на сезона Левски продаде швейцареца Давиде Мариани, само че по този начин и не му откри заместител на трансферния пазар след договорката. Преди това беше платен аржентинецът Франко Мазурек, само че той към момента се аклиматизира.

Преди началото на сезона Левски също обърна взор към Холандия и уцели в десетката с взимането на 21-годишния нападател Найджъл Робърта. Той пристигна от втородивизионния Камбуур и сега е водещ изпълнител на отбора - има 8 гола в елита.

В проектите на "сините " от българския пазар са централният бранител на Ботев Кристиан Димитров и десният бек на Арда Деян Лозев. В полезрението им е вратарят Християн Василев от Витоша Бистрица, както и офанзивният халф на Черно море Родриго Енрике. Левски има интерес и към Симеон Славчев, който обаче е привързан с контракт с азербайджанския Карабах.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР