Левски даде старт на кампанията Левски е вечен. Тя е

...
Левски даде старт на кампанията Левски е вечен. Тя е
Коментари Харесай

Момчил Лазаров: Днес е време да спрем да се страхуваме от фалит

Левски даде старт на акцията " Левски е безконечен ". Тя е ориентирана към прекосяването на акциите на столичния гранд у неговите последователи. Ето какво съобщи представителят на Тръст " Синя България " - Момчил Лазаров.

" Левски е изживял доста сложни моменти в своята вековна история и той постоянно е намирал опора в неговия максимален капитал - неговите последователи. Заедно сме водили борби, които са били считани за обречени, само че ние сме ги печелили. Левски е безконечен.

Днес е време да спрем да се опасяваме от банкрут, да спрем да приказваме за финансов колапс, а да погледнем напред и дружно всички, левскарската общественост като цяло, да имаме моралното обвързване и привилегия да застанем още веднъж зад клуба - и морално, и финансово. Ръководството би трябвало да върне Левски на върха, където му се поставя мястото.

Нашите предшественици са построили два стадиона. Ние техните наследници организирахме със лични старания 100-годишния празник на Левски. През 2020 година организирахме предходната акция - Всички за Левски. Тази акция генерира над 5,5 милиона лв. за клуба. И в предишното, и в сегашното последователите на Левски са един от неговите съществени спонсори. Това постоянно е било по този начин. Ние нямаме безусловно никакво съображение да се съмняваме в силата на синята общественост. Ще се опитаме да потвърдим за следващ път, че синята общественост е нужната опора за клуба, с цел да може той да се върне там, където му е мястото ".
 Обединение сред
Обединение сред " Ултрас Левски " и " София-Запад "?

Адриан Петров и Степан Хиндлиян демонстрираха видимо примирие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР