Левият бек на Тотнъм Дестини Удоджи е възстановен от контузия

...
Левият бек на Тотнъм Дестини Удоджи е възстановен от контузия
Коментари Харесай

Защитник на Тотнъм готов за Астън Вила, халф е под въпрос

Левият бек на Тотнъм Дестини Удоджи е възобновен от травма и подготвен за игра в мача против Астън Вила, само че халфът Папе Матар Сар е под въпрос за травма, сподели мениджърът на " шпорите " Анге Постекоглу.

Удоджи пропусна последния мач на Спърс заради наказване и бранителят не беше включен в състава на Италия за квалификациите за Евро 2024 този месец, с цел да се възвърне от мускулна травма.

" Дестини е добре и е разполагаем. Сар има дребен проблем. Ще забележим по какъв начин е през идващите 24 до 48 часа ", сподели Постекоглу.

Полузащитникът Родриго Бентанкур пропусна първите девет мача на „ шпорите “ за състезание заради скъсване на кръстни връзки, само че се появи като запаса в последните три срещи и стартира за Уругвай при успеха с 3:0 над Боливия във вторник.

" Той е добре. Тренира тази заран. Роди в действителност искаше да се върне в състава на националния тим и явно също желае да се върне и за Тотнъм “, сподели Постекоглу.

След серията си без загуба в първите си 10 мача във Висшата лига, Спърс позволиха две поредни загуби от Челси и Уулвърхемптън, което ги смъкна от лидерската позиция в таблицата.

" Вила са положителни, откогато Унай Емери отиде там. В сходство с метода, по който играят футбол и през последните седмици означиха голове и това им дава самочувствие. Това ще бъде значим тест за нас “, сподели Постекоглу.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР