Левият бек на и шотландски национал Андрю Робъртсън стартира благотворителна

...
Левият бек на и шотландски национал Андрю Робъртсън стартира благотворителна
Коментари Харесай

Анди Робъртсън създаде благотворителна инициатива за подкрепа на деца в Шотландия

Левият бек на и шотландски национал Андрю Робъртсън започва благотворителна самодейност, която има цел да оказва помощ на деца в риск в родината му. С акцията " АР26 " (инициалите от името му и номера, с който играе) той ще опита да им обезпечи достъп до тренировки, цялостно обучение, както и финансова и морална поддръжка за подрастващи с тежки болести.

" През цялата ми кариера съм опитвал да поддържам благотворителни начинания и да върша положително, само че не е задоволително. Точно поради това сътворих самодейността АР26, посредством която желая да открия благоприятни условия за тези, които страдат без виновност. За тези, които са изоставени ", сподели той.

Робъртсън добави, че огромно въздействие върху решението му е била акцията на нападателя от против решение на управляващите във Англия. Англиийският национал хвърли доста сили и време, само че убеди държавното управление да не стопира помощите за децата в неравностойно състояние и бездомните по време на лятната отмора и Ковид-19 пандемията.

" В последните няколко месеца Рашфорд стимулира цялото общество и най-много футболистите. Повечето от нас към този момент осъзнават ясно, че известността носи със себе си и обществена отговорност. Ние можем да оказваме помощ и би трябвало да го вършим ", сподели още Робъртсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР