Летящият старт на осмия сезон на Шоуто на Николаос Цитиридис“

...
Летящият старт на осмия сезон на Шоуто на Николаос Цитиридис“
Коментари Харесай

Николаос Цитиридис играе шах с Нургюл Селимова на старта на новия сезон на шоуто

Летящият старт на осмия сезон на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ се измества и ще бъде в събота, на 9 септември от 22:00 часа по bTV, заради оповестения през днешния ден формален ден на печал. Истинско „ женско царство “ чака водещия в студиото на шоуто за чудесно и красиво начало на сезона.

Специални и доста положителни посетители в събота вечер ще бъдат невероятната Нургюл Селимова и стихиите от женския народен тим по волейбол.

Зрителите излизат на сцената, с цел да слагат началото на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “

Как ще се оправи Николаос на партия шах против противник като Нургюл и ще успее ли да стигне най-малко до реми в изявлението си с нея - феновете ще схванат в събота вечер, незабавно след втория епизод на „ Мастършеф “. Освен младата шахматистка и страхотните волейболистки – дамите, които ни накараха да се гордеем с триумфите им това лято, в студиото ще се завърне и занимателната игра с присъединяване на феновете – „ Двойка или не “.

Участниците ще се пробват да излъжат водещия дали са двойка или не, до момента в който той благодарение на Наталия Кобилкина - проверяващ посетител в първия епизод, ще се опитат да отгатнат каква е истината. Във всеки идващ епизод помощникът на Николаос ще бъде друго известно лице, с което с доста смях, непредвидени въпроси и въодушевление, дружно ще гадаят „ Двойка или не “.

След историческият триумф тя беше посрещната с почести в родното си село

Броени часове преди началото на новия сезон, водещият Николаос Цитиридис гостува на Деси Стоянова и Петър Дочев в „ Преди обед “ през днешния ден, където показа, че към този момент няма самообладание за първата си среща със феновете този сезон.

Какво още показа Николаос и за персоналния си живот в „ Преди обед “ можете да видите тук, а началото на осмия сезон на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ гледайте на следващия ден вечер от 22:00 ч. по bTV.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР