“Летяща сцена е една от атракциите, които хиляди посетители ще

...
“Летяща сцена е една от атракциите, които хиляди посетители ще
Коментари Харесай

Летяща сцена, музикални звезди и каскади предстоят в резиденция Перла този уикенд

“Летяща сцена " е една от атракциите, които хиляди гости ще могат да видят, по време на грандиозно празненство в именитата екс резиденция “Перла " до Приморско на 11 и 12 август. Подобно оборудване ще бъде употребявано за първи път на Балканите, като за задачата то ще бъде издигнато от най-големия у нас подемен кран с тегло от 130 тона и стрела с дължина 73 метра. На нея ще излязат десетки реализатори, измежду които VIRGO, FYRE, Emil TRF, 100 Кила, Ъпсурт и други

Мега събитието е “втори епизод " на пионерската за България празненство идея “директно във кино лентата ", която интегрира детайли от кино продукции. След триумфа на пилотния “Project X ", мотото на този уикенд е “Hangover ". За да се пресъздаде по най-атрактивния метод, тематично ще бъде употребен огромният брой пространства в някогашната резиденция, като във всяко от тях ще се случва нещо друго.

Организаторите са планували и още изненади за публиката, измежду които модерно шоу с топ модели, които ще показват известни български дизайнери, прожекции на настоящи български филми, както и зрелищни каскади, които ще се извършват от експерти от New Boyana Film Studios с опит в мега международни продукции.

“Желанието ни е да вкараме българската аудитория “във кино лентата " на качествено нова, епична празненство идея. Това е модел, който е одобрен и извънредно известен зад океана, само че към момента е нов за нашите географски ширини. Първият ни опит обаче потвърди, че и тук има място за него и се приема извънредно добре от младите почитатели, а в този момент е време да стъпи и на южното Черноморие. ", описват уредниците от Project X.

Те обаче са безапелационни, че зрелищното шоу се приготвя с извънредно внимание към сигурността. Провеждане на събитието е координирано, в съгласие и утвърдено от органите на Министерство на вътрешните работи и Районно ръководство – гр.  Приморско, Служба “Пожарна сигурност " и екипите на Спешна помощ. В допълнение за реда ще се грижат близо 100 професионални охранители. Всички каскади ще се извършват от експерти в обезопасени зони, като авансово ще бъдат осъществени нужните механически проби. Специален екип ще дава отговор и за ръководството на “летящата сцена ".  За да се понижат натоварването и рискът в пътното придвижване, уредниците са обезпечили проведен превоз с рейсове от курортите на южното Черноморие - Приморско, Бургас, Царево, Лозенец, Китен, Свети Влас, Бургас, Созопол, Къмпинг Градина.

Локацията на “Перла " e подбрана деликатно освен поради историческата и мултифункционална постройка и извънредно красивата панорама, само че и поради комбинацията от елементарен достъп и сравнителна обособеност на резиденцията, тъй че да не се основават неудобства за другите туристи в района.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР