Летуващи поазаха видеоклипове, на които се виждат отрязани огромни клони

...
Летуващи поазаха видеоклипове, на които се виждат отрязани огромни клони
Коментари Харесай

Оперна певица сигнализира за сеч на дървета край къмпинг Градина

 Летуващи поазаха видеоклипове, на които се виждат отрязани големи клони от дървета в региона на къмпинг " Градина ". Те приканиха за незабавна интервенция на общината и кметството в Черноморец.

Кадрите са засети от оперната певица Весела Нейнски. " От 10 години пристигам на къмпинг " Градина ". Миналата година една част от дърветата бяха доста брутално окастрени, в това число и такива с щъркелови гнезда. Вчера чухме резачки и взехме решение да подадем сигнал ", споделя тя пред NOVA.

" Видяхме от надалеч по какъв начин се режат дървета. Снимах трима души и се пробвах да схвана от тях по каква причина по този начин грозно са орязали дърветата. Те не ни обясниха нищо. Единият даже размаха секира “, сподели още тя.

" Онова, което се откри след инспекция на сигнала е, че това е частен терен. Собствениците са подали съобщение за кастрене на дървета. Предстои да разберем обаче дали имат позволение и дали са спазени условията ", съобщи кметът на Черноморец Росен Деспов.

" В взаимозависимост от резултатите от инспекцията, която ще се направи през днешния ден, ще се подхващат дейности от общинската администрация ", добави той.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР