Летният престой на Кичка Бодурова в България завърши драматично с

...
Летният престой на Кичка Бодурова в България завърши драматично с
Коментари Харесай

Кичка с диабет след кавга с импресариото си

Летният престой на Кичка Бодурова в България приключи трагично с кавги и здравословни проблеми за певицата, написа Ретро.

След като преди две седмици стана ясно, че естрадната звезда е отказала да излезе на сцена в Пловдив часове преди концерта, тъй като не била удовлетворена от организацията, тя се ожали, че е получила диабетен потрес. Досега 67-годишната певица в никакъв случай не е признавала, че има съществени проблеми с кръвната захар . Емоционалната Кичка толкоз се разстроила и ядосала, че вдигнала равнищата на захарта в космоса и буквално лицето и устните й побелели, а гласът й липсващ. Било изцяло допустимо да припадне в резултат на случилото се, само че се разминала с най-тежките последици.
Сериозен принос за влошеното й здраве изиграла и кавгата с нейния дълготраен управител Евгени Боянов. С него Бодурова работи повече от десетилетие и постоянно го представяше като своя дясна ръка, правилен другар и човек, на който може да разчита. Той обаче не я защитил след драмата с концертната изява в Пловдив, а тя се възмутила , че не застава на нейна страна.

Така дългогодишната им взаимна работа и другарство се изпарили за момент и посред им лумнала война. Бодурова се почувствала предадена от своя импресарио, а той от своя страна твърди, че постоянно е бил правилен с нея. „ Нямам време, предпочитание и нужда да давам отговор на думите на Кичка Бодурова за моето „ изменничество “. Всичко, което тя прави, е израз на креативно изтощение. Истината е ясна. Публиката я видя и осъзна. Просто съм заинтригуван. Познавам Кичка от 16 години. Нямам неприятно отношение към нея като човек, само че намирам държанието й за непрофесионално. Не искам да ме асоциират с Кичка и приключвам креативните си взаимоотношения с нея “, отсече Евгени Боянов, който менажира и редица други естрадни реализатори. За момента двамата са прекратили обществените нападки в обществените мрежи, където нормално Бодурова има табиет да води своите разногласия. Гласовитата бургазлийка към този момент се намира в Америка.

Дни след пловдивското крушение тя излетя за Кипър, където живее нейният брат, с цел да се видят. После се отправила към Щатите при фамилията си. Кичка обитава в Лас Вегас от дълги години. Там тя живее с гръцкия си брачен партньор Крие Зарпас, с който са женени от 1990 година и с тяхната щерка Кристи. Неотдавна Бодурова осинови и дъщерята на брат си, с цел да я вземе при себе си в Съединени американски щати и да й обезпечи по-добро бъдеще. По време на престоя си у нас певицата показа, че племенницата й, която към този момент й се води дъщеря е преборила рак единствено на 18-годишна възраст.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР