Летните фестивали са онзи момент от годината, който е също

...
Летните фестивали са онзи момент от годината, който е също
Коментари Харесай

Nova Rock и тази година за истинските рок фенове

Летните фестивали са оня миг от годината, който е също толкоз предстоящ, колкото пясъка сред пръстите, шума на вълните и бриза.

За да ви подгреем за лятото, ще ви разкажем за един фест, който с изключение на, че е покрай България ще събере някои от най-любимите ни рок реализатори, измежду които са: The Prodigy, Marilyn Manson, Billy Idol, Stone Sour, Sunrise Avenue, Billy Talent, Megadeth, Asking Alexandria и още доста, в действителност доста други.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ ЗАБАВЛЕНИЕТО НА ФЕСТИВАЛА - СНИМКИ

А с изключение на поради страхотната музика, която явно ще се лее от сцените три дни (като в положителните остарели приказки - три дни яли, пили и се веселили), фестът е един страховит метод да се откъснем от всекидневието да оставим строгото офис облекло и да разчупим стандарта на всекидневния живот.
 Рок почитател. Рок почитател.
Тази година събитието ще се организира на същото място в датите от 14-ти до 17-ти юни в това число. Билети може да закупите непосредствено от формалния уебсайт тук.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР