Летен Кинобар Царево“ отваря врати за трето поредно лято. Събитието

...
Летен Кинобар Царево“ отваря врати за трето поредно лято. Събитието
Коментари Харесай

„Летен Кинобар Царево“ стартира летния кино сезон

„ Летен Кинобар Царево “ отваря порти за трето следващо лято . Събитието е от 19:00 часа на 16 юни и започва с музика и коктейли . Киното, което се трансформира в дом на българската просвета, незабавно щом беше поето за ръководство от „ Пощенска кутия за приказки “, няма да ни разочарова и това лято. Уютната сцена под звездите ще събере на едно място новите заглавия от родното кино, спектакъл, музика и литература. В програмата за юни участват 6 нови кино лентата от България .

Още с отварянето, феновете в Царево ще се потопят в сюрреалистичния свят на кино лентата „ φ1.618 “ на режисьора Тео Ушев. Сценарист е създателят на романа „ Пумпал “ Владислав Тодоров. Лентата пожъна огромен триумф отвън границите на родината. Отличия получиха и основната актриса Мартина Апостолова и нейният екранен сътрудник Деян Донков. Прожекцията е планувана за 21:00 часа .

До края на месеца в „ Летен Кинобар Царево “ ще бъдат излъчени още филмите „ Майка “, „ Изкуството да падаш “, „ Чалга “, „ Меко казано “, „ Шекспир като улично куче “ и „ Пролетно равноденствие “.

Организаторите от Пощенска кутия за приказки ще разнообразяват културния живот на южното Черноморие с богата стратегия от филми, театрални постановки, концерти, литературни четения и стендъп спектакли доникъде на септември.

„ Българското изкуство от ден на ден намира път към сърцата на родната аудитория и това може единствено да ни радва. Все повече ценим своите артикули и актьори и имаме потребност да се срещаме с тях онлайн. Затова имаме вяра, че Летен Кинобар Царево с изключение на да забавлява публиката, има и своя задача – да се трансформира в най-активната сцена за българската просвета на морето. И тази година ще се погрижим публиката да се срещне очи в очи с обичаните си артисти, режисьори, музиканти и публицисти, да беседва с тях и да претърпява протичащото се на нашата сцена наедно с артистите “ , споделя Гери Турийска от „ Пощенска кутия за приказки “.

Повече информация ще бъде оповестена постоянно в страниците на „ Летен Кинобар Царево “ във и Instagram, както и в уеб страницата.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР