Лестър спря победната серия на Манчестър Юнайтед като гост. Джейми

...
Лестър спря победната серия на Манчестър Юнайтед като гост. Джейми
Коментари Харесай

Лестър спря победната серия на Манчестър Юнайтед като гост

Лестър спря победната серия на Манчестър Юнайтед като посетител. Джейми Варди изравни пет минути преди края, а срещата на " Кинг Пауър Стейдиъм " приключи 2:2.

Срещата стартира с открит футбол и обстановки пред двете порти. Още във втората минута Рашфорд пропусна превъзходна опция да открие резултата. Той бе открит чудесно от Бруно Фернандеш и бе непокрит в наказателното поле. Изстрелът му с глава обаче не откри вратата.

Домакините бързо стигнаха до късмет пред вратата на Де Хеа. След центриране на Джеймс Джъстин топката бе засечена от въздуха от Варди, само че мина над вратата. Де Хеа за малко да помогне на противника. Испанецът не съумя да почисти топката и тя се озова в Олбрайтън, който опита да откри съотборник, само че Фред се намеси уверено.

Снимка: БГНЕС  Лестър спря победната серия на Манчестър Юнайтед като посетител
Отборът на Солскяер играеше решително и със самочувствие. В 23-ата минута Рашфорд се реваншира за ранния пропуск. Той бе изведен от Фернандеш и невъзмутимо прати топката около Шмайхел. С този гол " алените дяволи " за първи път от началото на сезона поведоха при посещение в турнирен мач.

Изглеждаше, че гостите имат надзор върху дуела, само че това се промени в 31-ата минута. Бруно Фернандеш загуби топката, Мадисън я подаде на Барнс, който получи пространство сред играчите на противника и с доста прекрасен удар от дъгата на наказателното поле изравни резултата.
Снимка: БГНЕС  Лестър спря победната серия на Манчестър Юнайтед като посетител
Първата добра опция за второто полувреме се откри пред Джеймс Мадисън. Той получи късмет да стреля от фаул от отлична позиция, само че стената се оправи и отклони топката, която отиваше към вратата.

След час игра Ман Юнайтед можеше да поведе. Рашфорд бе изведен самичък против Шмайхел. Вратарят направи ослепително избавяне и резервира резултата. Секунди по-късно Марсиал също излезе самичък против него. Французинът го преодоля, само че попадение нямаше, защото флагът за засада бе вдигнат.
Снимка: БГНЕС  Лестър спря победната серия на Манчестър Юнайтед като посетител
Лестър действително не създаваше голови положения след почивката, а гостите търпеливо изчакваха своите моменти. В 75-ата минута на терена се появи Едисон Кавани, който размени Марсиал. Именно уругваецът бе в основата на това " алените дяволи " още веднъж да поведат. Той откри междина в отбраната изведе чудесно Бруно Фернандеш, а португалецът направи резултата 1:2.
Снимка: БГНЕС  Лестър спря победната серия на Манчестър Юнайтед като посетител
Джейми Варди обаче не бе споделил последната си дума. Голмайсторът на Лестър нямаше доста благоприятни условия от началото на мача, само че пет минути преди края сподели какъв брой е ефикасен. Айоси Перес, който влезе като запаса, прати топката към Варди, а нападателят откри пространството и я засече към мрежата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР