Лестър спечели първата си победа в Премиър лийг от ноември,

...
Лестър спечели първата си победа в Премиър лийг от ноември,
Коментари Харесай

Лестър спечели надстрелването с Астън Вила за първата си победа в Премиър лийг от ноември насам

Лестър завоюва първата си победа в Премиър лийг от ноември, откакто надви с 4:2 над Астън Вила като посетител в зрелищен конфликт от 22-рия кръг на британското състезание. Тимът на Унай Емери бе в добра серия в шампионата и макар че на два пъти повеждаше през днешния ден в резултата, позволи първото си проваляне в лигата за 2023 година.

Двата тима изиграха извънредно първо полувреме, в които си означиха пет гола. Оли Уоткинс изведе домакините напред в деветата минута. Удар на Буендия от границата на наказателното поле срещна гредата, след което топката стигна до Уоткинс, който трансферира Уорд. Само три минути по-късно обаче Лестър изравни. Камара загуби топката от Дюсбъри-Хол в наказателното си поле, след което Ихеаначчо пусна към Мадисън, който се измъкна от шпагата на Конса и стреля в близкия ъгъл.

В 30-ата минута удар на Буендия още веднъж срещна гредата. Две минути по-късно обаче Астън Вила поведе за повторно, откакто Соутар си означи призрачен автогол в своя дебют за Лестър, откакто протегна крайник да пресече удар на Уоткинс и прати топката в личната си врата.

В 40-ата минута Ихеаначо направи 2:2, откакто засече с глава от близко центриране на Барнс. В добавеното време на първата част Тете, който дебютира по ослепителен метод в Премиър лийг, направи цялостен поврат, откакто получи извеждащо подаване от Ихеаначо, преодоля Мартинес и прати топката в опразнената му врата.

Астън Вила натискаше през втората част. Гол на Коутиньо бе анулиран поради засада, а домакините не съумяха да осъществят различен подобен. Вместо това Денис Прат оформи крайния резултата в 79-ата минута, когато се възползва от неточност на Алекс Морено, излезе самичък против Мартинес и прати топката във врата му за четвърти път.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР