Лестър Сити победи Тотнъм с 2:1 на ''Кинг Пауър Стейдиъм''

...
Лестър Сити победи Тотнъм с 2:1 на ''Кинг Пауър Стейдиъм''
Коментари Харесай

Лестър излъга Тотнъм, ВАР отново с ключово влияние върху развоя на мача

Лестър Сити победи Тотнъм с 2:1 на ''Кинг Пауър Стейдиъм'' в първия мач от съботната стратегия на 6-ия кръг в британската Висша лига. ''Лисиците'' направиха цялостен поврат в мача, откакто на полувремето изоставаха с 0:1. Обратът пристигна не и без помощта на ВАР, който ощети тима на Тотнъм, отменяйки незаслужено гол на ''шпорите'' в миг, в който те към момента бяха напред в резултата. Хари Кейн даде задатък на ''Хоспърс'' в 29-ата минута, а точни за Лестър бяха Рикардо Перейра в 69-ата минута и Джеймс Мадисън в 85-ата.

Мачът стартира с положения и пред двете порти, въпреки и не толкоз чисти. В 13-ата минута Джеймс Мадисън от Лестър насочи рисков удар по посока вратата на Пауло Гасанига, само че ударът му мина настрана от задачата. Само три минути след този удар, Лестър означи попадение дело на Уилфред Ндиди, само че с помощта на ВАР, голът на ''лисиците'' бе вярно анулиран поради засада. В 28-ата минута Лестър още веднъж имаше нелош късмет, само че Айосе Перес не съумя да насочи удар в дребното наказателно поле.

В 29-ата минута, след хубава офанзива, Тотнъм поведе с 1-0. Голът означи Хари Кейн, който при отбелязването на попадението, бе паднал на земята. Асистенция за попадението му направи Хюн-Мин Сон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР