Лесен, приятен и точен тест, който ще разкрие част от

...
Лесен, приятен и точен тест, който ще разкрие част от
Коментари Харесай

ТЕСТ: Кое е важно за вас? Изберете мандала

Лесен, прелестен и прецизен тест, който ще разкрие част от вашата персона. Може би към този момент знаете за нея и я употребявате, а може би тя седи скрита от съзнанието ви и чака да бъде открита.

Мандалата съставлява един тип всичко. Тя е като галактическа диаграма, която ни припомня за нашата връзка с безкрайността, която се простира оттатък и вътре в нашите тела и мозъци. Мандалите се употребяват за медитативни цели, позволявайки на човек да стане едно с Вселената.

Символиката зад основаването на мандала може да има друго значение за доста хора, само че във всички случаи тези красиви фигури няма по какъв начин да оставят който и да е апатичен. Всяка мандала има собствен личен заряд и може да споделя своя лична история.

Вижте добре трите мандали и изберете тази, която най-вече резонира с вас. Нейното тълкувание ще разкрие повече за вашата персона, за вашия дух:

 Добави изложение
Мандала №1: Интуиция
Вашият избор е мандалата на интуицията. Тази мандала носи духа на бухала. Бухалът от своя страна носи чувство за мъдрост, а способността му да търси светлина в тъмното е доста скъпа. Подобно на бухалът вие сте доста положителен човек и се пробвате да дадете най-хубавото от себе си във всяка обстановка. Духът на бухала работи като ключ за отключване на вашата вътрешна мъдрост. Избраната мандала ви припомня постоянно да останете отворени, да се доверявате и да слушате. И не забравяйте, че знаете повече, в сравнение с си мислите! Доверявайте се на интуицията си.
Мандала №2: Любов
Вашият избор е мандалата на любовта! Тази мандала се ръководи от водния детайл. Вие сте същински вярващи в любовта и един от главните ви фокуси в живота е да намерите същинската си обич. Носите духа на морското конче. Морското конче има възпитателни качества, както и цялостна отдаденост към всички неща и същества, които обича. Избраната от вас мандала служи като увещание да пазите всяка форма на обич като ваш главен мотиватор в живота.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР