Леонардо ди Каприо е навсякъде из мрежата, непощаден от майтап,

...
Леонардо ди Каприо е навсякъде из мрежата, непощаден от майтап,
Коментари Харесай

Още по-млада: новото момиче на Леонардо ди Каприо подобри собствения му рекорд

Леонардо ди Каприо е на всички места из мрежата, непощаден от подбив, разбъркан с доза злоба, може би, поради свежестта на новото му хипотетично гадже – по-млада от предходните му пристрастености, всекидневно движещи се към 20-те 

Всички към този момент знаем, че мистър Леонардо ди Каприо избира да излиза единствено с модели, по опция не, а по принцип, под 25-годишна възраст. Предпочитанията на артиста са извор на стотици смешки, защото избраниците му постоянно се сменят съгласно строги условия. Както знаете, той се срещаше с модела Жизел Бюндхен в продължение на пет години, започвайки от нейните 18 години, след това имаше петгодишна връзка с Бар Рафаели, която завърши, когато тя навърши 25. Единственият път, когато Лео заложи на дама над 25 години, освен това майка на дете, беше с Джиджи Хадид. Сега наподобява, че 48-годишният мечтан ерген ди Каприо се е гмурнал в нови дълбини: приказва се, че новата му тръпка е 19-годишната Идън Полани. Красив модел, естествено.

Леонардо беше сниман за първи път с Идън на празненство на 31 януари, с цел да отпразнува издаването на новия мини-албум на певицата от Детройт Ебони Райли. Актьорът не се дегизира до неразпознаваемост, както от време на време прави на обществени събития. Носеше черна бейзболна шапка и черно бомбър яке върху риза и дънки. В тази си форма Лео беше забелязан компактно лепнат до парижкия модел, облечена в сив костюм на райета и бяла блуза. Скоро плъзнаха клюки за връзката им. Тогавашната другарка на Лео, 23-годишната Виктория Ламас, която е с 25 години по-млада от Лео, отсъстваше от въпросното събитие.

Новината за новия разказ на артиста разбуни мрежата. Потребители установяват, че Полани е толкоз млада, че евентуално към момента ученичка, чито образование е прекратено от пандемията на ковид. Нещо повече, Идън даже не е била родена, когато „ Титаник “ беше пуснат на екран през 1997 година Фен разяснява: „ Кейт Уинслет беше на 22, когато получи номинацията си за Оскар за Титаник. Значи, с 3 години по-голяма от актуалната другарка на Леонардо. И това тогава, преди четвърт век “, и още: „ Идън е тръгнала на учебно заведение, когато Лео към този момент беше звезда “ и „ Приятелката на Ди Каприо е толкоз млада, че евентуално е гледала кино лентата „ Ромео и Жулиета “, в който той взе участие, когато е била в първи клас “.

Бяха направени и загрижени мнения: „ Някой би трябвало да спре Леонардо ди Каприо. Това беше занимателно преди 10 девойки, към този момент не е “. Или: „ Леонардо ди Каприо се тревожи толкоз от изменението на климата, тъй като желае да остави по-добър свят за своите приятелки. “ Други се възмутиха: „ Някой да изясни какво е общото сред мъж на към 50 години и девойче на 19? “

Идън има контракт с организация за модели и 200 000 почитатели в обществените мрежи. Участвала е в рекламни акции на марки за хубост, парфюми, хотели. Гледайки красивото момиче, заключаваме на мига, че тя е тъкмо видът, който Ергенът избира. Как ще се развие историята, следва да забележим.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР