Леон Горецка и Хави Мартинес са включени в тима на

...
Леон Горецка и Хави Мартинес са включени в тима на
Коментари Харесай

Двама с COVID-19 попаднаха в групата на Байерн за Световното клубно първенство

Леон Горецка и Хави Мартинес са включени в отбора на Байерн Мюнхен за Световното клубно състезание, макар че са с позитивни проби за ковид.

ФИФА разгласява през днешния ден съставите на шестте тима на шампионата от 4 до 11 февруари, където европейските първенци започват от полуфиналите на 8 февруари против Ал Духаил (Катар) или африканския първенец Ал Ахли от Египет.

Горецка и Мартинес дадоха позитивни проби за КОВИД-19 в края на предходната седмица и сега са под карантина. Остава неразбираемо дали те ще могат да се причислят към тима по време на пътуването до Катар, което е планувано за уикенда след дуела от Бундеслигата в петък против Херта Берлин.

От състава на Байерн отсъстват Джошуа Циркзее и Крис Ричардс, които се чака да изоставен отбора и да преминат чартърен в други тимове. Циркзее е свързван с италианския Парма, а Ричардс с Хофенхайм.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР