Лео Меси и Антонела Рокузо са една от светските двойки,

...
Лео Меси и Антонела Рокузо са една от светските двойки,
Коментари Харесай

Изневерил ли е Меси на Антонела

Лео Меси и Антонела Рокузо са една от светските двойки, които постоянно са давани за образец за щастлива и хармонична връзка, която продължава към този момент повече от 15 години. Двамата са детска обич, познават се от петгодишни, минали са през редица компликации, а хубавицата бе до футболиста по пътя му към върха във футболния свят.
 Антонела Рокузо - стилна, изискана и извънредно секси (както прилича за брачна половинка на Лео Меси)
Жената на Меси - стилна, изискана и извънредно секси

Още една " закуска в Тифани "

Именно на фона на цялата тази предистория изказванията от последните дни, че Меси е изневерил на Антонела, са повече от изненадващи. Всичко стартира с обява в бразилските медии, в която не се показва източникът на изказванията. В нея се споделя, че Лионел и претърпяват " най-голямата рецесия " в своята дълга връзка.

Като причина за това бракът им да е " на ръба " се показва невярност на футболиста с аржентинската журналистка София Мартинес. Тези изказвания обаче нямат никаква доказателствена стойност и скоро след публикуването им пристигна първото им опровергаване - от брачната половинка на Сеск Фабрегас Даниела Семаан.

Antonella trending...
Messi dikabarkan selingkuh

Identifikasi WIL:
Name: Sofia Martinez
Profesi: Jurnalis

Messi pengen sayur sop, mosok lodeh terus.

Hanya Kabar Burung.
— Siaran Bola Live (@SiaranBolaLive)
Двете двойки са си фамилни другари от години и постоянно прекарват времето си дружно. Семаан съобщи в обява в профила си в обществените мрежи, че във въпросната публикация няма никакъв смисъл и правота и Меси не е изневерил на Антонела, предава Daily Mail.
 Снимка 643585

Още предишният месец аржентински издания написаха, че Меси е " влюбен в жена, която не е Антонела ". След това около връчването на премията Златната топка името на футболиста се свърза с това на София Мартинес, тъй като я бил гледал по-различно по време на изявлението преди церемонията. Журналистката пък не пропусна да се изкаже повече от ласкаво за Меси.
 Забавленията на семейство Меси на концерт на Ед Шийрън
Забавленията на семейство Меси на концерт на Ед Шийрън

Истински фенове

А до момента в който всички се питат изневерил ли е футболистът на красивата си брачна половинка, двамата в комплект с трите им деца посетиха Дисниленд в Париж. Лионел се опита да остане неусетен, дегизирайки се с качулка, само че феновете му още веднъж го разпознаха. А фамилните занимания са красноречиво доказателство, че изказванията за иден бракоразвод са всичко друго, само че не и истината.

Brazilian media: Pessi is cheating on Anto bla bla bla...

Messi & Anto: They are celebrating Thanksgiving with the kids in Disneyland
— Omifyyy (@omifyyy)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР