Ленивец, незнайно как попаднал в капан между електропроводите в колумбийската

...
Ленивец, незнайно как попаднал в капан между електропроводите в колумбийската
Коментари Харесай

Спасиха ленивец от ужасяваща смърт

Ленивец, неизвестно по какъв начин попаднал в капан сред електропроводите в колумбийската провинция Антиокия, е избавен по-рано тази седмица от служащ на холдинга за публични услуги Empresas Publicas de Medellin (EPM), предава БГНЕС.

На видеоклип, публикуван в интернет, се вижда по какъв начин 38-годишният чиновник Виктор Уго Лопес се качва на електрически дирек и подава ръка на застрашеното животно, което от боязън в началото се отдръпва.

След това Лопес протяга пръчка, за която ленивецът въпреки всичко се хваща. След като го отдалечава от кабела, Лопес прегръща ленивеца и се спуска дружно с него по електрическия дирек.

●Sloth Hanging from Cable in Colombia Rescued from Deadly Fate...
●Endangered Animal taken back to its Natural Habitat after being Rscued
— The Bureaucrat (@TheBureaucrat20)

" Вълнуващо е да се види това видео, в което Виктор Лопес избавя в Тараса безделник - тип, който е на ръба на изгубването в Колумбия. Ленивецът е най-бавното животно в света ", написа в своя акаунт в Twitter Мабел Лопес, вицепрезидент по връзките на EPM.

Спасителната акция е извършена в понеделник следобяд след няколко позвънявания от разтревожени поданици на Тараса, които предизвестяват, че ленивецът виси там от сутринта.

Часове след спасяването животното е върнато в естествената му среда.

" Добре пристигнал на независимост, дребен ленивецо. Качи се на дървото. Не падай, хайде да се качим ", се чува гласът на Лопес във видеото, което демонстрира момента, в който животното се изкачва назад на дървото, където е било оставено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР