Лени Кравиц отново идва за концерт в България, но този

...
Лени Кравиц отново идва за концерт в България, но този
Коментари Харесай

Лени Кравиц с концерт в София

Лени Кравиц още веднъж идва за концерт в България, само че този път известният музикант ще пее в столичната " Арена Армеец ", за разлика от първото му посещение на стадион " Академик " през 2008 година Събитието ще се случи на 4 май 2019 г .

Определян като един от най-успешните музиканти на нашето време, Лени Кравиц има шеметна кариера, която продължава над 25 години. Музиката му е въодушевена от соул, рок и фънк звученето на 60-те и 70-те години. Лени Кравиц е притежател на четири следващи награди Грами и слага връх за най-вече извоювани призове в категорията " Най-добро мъжко вокално рок осъществяване ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Lenny Kravitz (@lennykravitz) на Сеп 9, 2018 в 9:44 PDT

На 7 септември 2018 година на музикалния пазар излезе единадесетия му студиен албум, озаглавен Raise Vibration, с който започва и третата част от международното турне на изпълнителя за 2018 година, което ще продължи и през идната година в Европа. За новия си албум Лени Кравиц споделя: " Искам да предам своето обръщение за единност. "

Лени Кравиц самичък продуцира и извършва всичко в Raise Vibration - от китара, бас, барабани и пиано до бонго, камбанки, клавишни принадлежности и синтезатори.

 Албумите, които да чакаме през есента
7 музикални албума, които да чакаме през есента

От Лени Кравиц, през Шер, до Prodigy

Билетите за концерта на Лени Кравиц са в продажба от 19 септември на цени от 60 до 140 лева в мрежата на Ивентим.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР