Лени Кравиц обяви предстоящото си турне Blue Electric Light Tour

...
Лени Кравиц обяви предстоящото си турне Blue Electric Light Tour
Коментари Харесай

Лени Кравиц с предстоящо турне – спирка от него е и България

Лени Кравиц разгласи идното си турне Blue Electric Light Tour за 2024 година, което ще пристигна и в България. Датата е 6 август, а мястото – Морската гара в Бургас.

Blue Electric Light е 12-ият студиен албум на Лени Кравиц. Той написа и записва албума, в който майсторският му бездънен соул рокендрол е още веднъж налице, в личното си студио на Бахамите.

На 4 май американската звезда пя пред цялостна зала в „ Арена Армеец “

Blue Electric Light е вълнуваща сбирка от песни, която надгражда този известен имидж и е още едно допълнение към облика на индивида, чиято музика, както и неговата емблематична хармония, не престават да въодушевяват милиони по света.

В албума гениите на Лени Кравиц като създател, продуцент и мултиинструменталист не престават блестящо да се демонстрират, защото той написа и изсвирва множеството принадлежности самичък, благодарение на дългогодишния си китарист Крейг Рос.

Музикантът показа покъртителен пост в обществените мрежи

Лени Кравиц основава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, само че и в същото време стои устойчиво в пулса на XXI век и оттатък него.

Билетите за концерта на Лени Кравиц влизат в всеобща продажба на 25 март.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР