Лена Бориславова отново блесна с уникална харвардска мъдрост във Фейсбук,

...
Лена Бориславова отново блесна с уникална харвардска мъдрост във Фейсбук,
Коментари Харесай

Ленa от ПП, от „друг ъгъл“: Баба вече може да си купи вместо 2 кисели млека – 3 и да й останат пари

Лена Бориславова още веднъж блесна с неповторима харвардска мъдрост във Facebook, като даде „ различен ъгъл “ на икономическата действителност у нас:  „ Не, високите цени на храните не се дължат на бюджета на Асен Василев, с който баба към този момент може да си купи вместо 2 кисели млека – 3 и да й останат пари и за други храни.
Дължат се на общи за цяла Европа външни фактори, на натискания с години дребен и междинен бизнес, неработещи ни регулатори и унищожената българска продукция. Благодаря, ГЕРБ„

Като изключим обстоятелството, че на Политическа партия все от ГЕРБ са му отговорни за неуспехите, да се съсредоточим върху следващата фактическа неточност, която в разговорния език хората назовават просто неистина – цената на млякото и финансовите благоприятни условия на баба.

Поскъпването на млечните артикули в България е от 50% до 80% през последните месеци. И това, съгласно млекопроизводителите и преработвателния отрасъл в бранша, се дължи на високите цени на горива, електрическа енергия, фуражи и липса на грижа за сектора. Ако вземем % на нарастване на пенсията на баба, сами можем да създадем сметка, дали горката жена ще може да си разреши и 1/2 кофичка мляко дневно! Именно възрастните хора и фамилиите с дребни деца най-добре усетиха резултата на „ Промяната “ по джоба си.

А Ленчето е хубаво да знае, че баба се лъже веднъж, след това хваща точилката. Доверието е хубаво нещо, но би трябвало да се завоюва, а обещанията не пълнят хладилника.

Купуването и пласиране на гласове е закононарушение!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР