Лена Бориславова открехна завесата за личните си отношения с Кирил

...
Лена Бориславова открехна завесата за личните си отношения с Кирил
Коментари Харесай

Лена Бориславова за първи път коментира компроматите за нея и Кирил Петков

Лена Бориславова открехна завесата за персоналните си връзки с Кирил Петков и за първи път ги разяснява.

Това не са въпроси от голяма важност за политиката в страната, разгласи тя

Лена Бориславова разяснява компроматната атака срещу нея и премиера Кирил Петков от последните дни. В предаването „ На фокус с Лора Крумова “ началничката на политическия кабинет на министър-председателя бе запитана за видеото с Петков отпреди година и фотосите от Солун отпреди два дни.
„ Това е единствено доказателство, че очевидно в действителност нещата, които вършим, са подразнили хората, които финансират тези медии ", отговори Бориславова, съобщи Флагман. 

Според водещата 1,5 милиона души гледали видеото (от което се вижда по какъв начин Кирил Петков протяга ръка към Лена Бориславова, преди да влязат в апартамент).



„ Човек в никакъв случай не може да е квалифициран за такава офанзива, само че ние продължаваме напред “, сподели по този мотив началничката на кабинета на премиера.

За снимките в Солун тя изясни, че били с посланика ни там.

„ Това беше районно събитие с всички районни водачи и държавни глави с присъединяване на господин Шолц, на господин Шарл Мишел, който е представителят на Френското председателство, и в действителност в този миг се организираше районен конгрес, в който участваха лица на високи политически длъжности в района “, изясни Лена Бориславова.

Защо са изхарчени пари за големия държавен аероплан?

Защото малкият бил употребен в този миг от президента. А с кола пътуването щяло да отнеме осем часа. Съответното време можело да се употребява за други задания в момент на рецесия.

Това, че те били обект на офанзива, може би показвало, че има късмет и вяра същинската смяна да се случи.

Лена Бориславова изясни, че е коментирала и с премиера въпросните компромати. Двамата разговаряли и с околните си хора и имали цялостна поддръжка от тях.

По тематиката тя добави единствено, че „ това не са въпроси от голяма важност за политиката на страната “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР