Лена Бориславова и годеникът и Мирослав Иванов цъфтят от щастие,

...
Лена Бориславова и годеникът и Мирослав Иванов цъфтят от щастие,
Коментари Харесай

Лена и Миро разбраха пола на бебето. Мислят име

Лена Бориславова и годеникът и Мирослав Иванов цъфтят от благополучие, защото скоро стават родители. Двамата са били засечени в болница тези дни, само че по прекрасен мотив – следващите контролни прегледи за положението на майката и бебето.

Лена към този момент е на финала на петия месец, написа „ Ретро ”. Бившата говорителка на Кирил Петков се е доверила на родни експерти. Таткото всекидневно участвал на множеството прегледи.
-->
Според слуховете Лена и годиникът й чакат момиченце, само че информацията не е доказана публично от самите тях. Не се знае и по какъв начин ще избере да роди 33-годишната юристка – дали по натурален път или посредством Цезарово сечение. Двамата обаче трескаво мислели име за детето си.

Вероятно Бориславова ще продължи да работи чак до деветия месец, когато ще би трябвало да излезе по майчинство и да се откъсне от партийните се задължения.

Видно е обаче, че Лена съблюдава рекомендациите на докторите и са пробва да натъртва на здравословните привички, нищо, че работата й е обвързвана със стрес. Тя постоянно е засичана да броди из столичните улици с бутилка вода или витаминозен сок в ръка. Набляга на ходенето пееш, а през уикенда с миро забягвали след природата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР