Леле, майко! Леле, божке! Леле, доживях да изпитам най-наглите си

...
Леле, майко! Леле, божке! Леле, доживях да изпитам най-наглите си
Коментари Харесай

Ура! Оргазмът ми е на 30

Леле, майко! Леле, божке! Леле, доживях да изпитам най-наглите си оргазми.
Доживях да се превивам нахално от кеф. И да, никак не ме е позор да го размахвам по този начин видно в общественото пространство. Защото знам, че и вие се кичите неособено свенливо с червенина, създадена сред чаршафите. Нека си го кажем напряко. Оргазмите са като миене на зъби – здравословно, само че много по-забавно събитие. А тези, които тялото създава след 30-годишната възраст, са напряко незаконно положителни.
Тези, които са духнали към този момент свещичките с тази цифра, ме схващат от половин кулминационна точка, сигурна съм. Няма към този момент главоболия, нали? Окситоцинът, в който се къпем всякога, щом се озовем презадоволени от наслаждение, разкарва неразположенията в главата с „ усилието ” на вентилация цигарен пушек.
Ами онази митична Г-точка, която най-сетне е посочила срамежливото си наличие? О, да, тъкмо онази услужлива парченце от нас, открита алтруистично от лекар Графенберг през далечните 50-те на предишното хилядолетие.
Тази главозамайваща микроскопична плът е все по-щедра към пръстите и члена на колегата, който някак симпатично нескопосано се намества в божествените ни глъбини. А най-якото е, че горките ни любовници от време на време изпадат в ненужно пъчене от креватните си качества, решили, че те са ни отвели оттатък нирвана. Само в случай че знаеха, че цялата работа е свършило тялото ни, чествало три десетилетия.
Оргазмите стават все по-наситени и по-многобройни с възрастта. На всичкото от горната страна стават все по-лесно постижими с годините. А най-хубавото занапред следва. 40- и 50-годишните дами оргазмират с 10% повече от посестримите си от 18-24.
Освен това с всяка последваща годинка върху тортата ставаме все по-непритеснени от имиджа на гениталиите и плътта си. С течение на времето разбираме, че суетата няма място две педи под кръста ни – там е мястото на удоволствието. Нито една вулва не е спечелила купа „ Мис Свят ”. Ако въпреки всичко през мозъка ви мине кощунствената мисъл, че там, долу, нещата не са с най-прелестната визия, спомнете си по кое време за последно сте виждали съвършения фалос. Именно. Не се сещате за подобен, тъй като пенис без недостатъци няма. На един е дребен, на различен е огромен, на трети е с несъразмерна глава, на четвърти е прекомерно забързан.
След 30-те ставаме толкоз уверени в кожата си, че напряко не е за поверие какъв брой доволство сме изпуснали в терзание за ширината на ханша и за размера на бюста си. А пък в случай че другарчето ни в секса не съумява до дъно да разпише пътния лист на оргазма ни, постоянно може да го дислоцираме на един език разстояние от клитора ни.
Добрата вест е, че сме абонирани за повече от един тип оргазъм.
А още по-добрата вест е, че след 30 оргазмът стреля с бойни патрони.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР