Леко и безаварийно шофиране пожелал Ахмед Доган на своята дъщеря

...
Леко и безаварийно шофиране пожелал Ахмед Доган на своята дъщеря
Коментари Харесай

Ахмед Доган шокира всички с колата, която подари на щерка си

Леко и безаварийно шофиране поискал Ахмед Доган на своята щерка Демет, когато ѝ подарил първата кола по случай сполучливо изкараните курсове по кормуване. Тези дни Демет Доган се похвали с шофьорската си брошура и гордо театралничи зад кормилото на новия си автомобил, който в действителност е на остаряло, написа таблоидът “Галерия ”.

Почетният ръководител на Движение за права и свободи е дал не повече от 5000 лв. за колата.

Доган сигурно не е от свидливите родители, само че е много прагматичен. Той купил на дъщеря си Peugeot втора употреба, с цел да се учи на него, тъй като била към момента несигурна на пътя.

Макар да не кара финален модел Mercedes, Демет извънредно се зарадвала на подаръка. Тя дала обещание на татко си най-малко през първия месец да сяда зад кормилото единствено с компаньон.

Дъщерята на Доган сигурно не е капризно богаташко дете, разясняват от изданието.

Въпреки политическия статут на татко си и милионите му, Демет работи и не разчита на парите му. Преди няколко месеца тя взе тапия за професионален гримьор и въпреки да не получава тлъста заплата, обожава работата си. Планирала и сама да си купи първата кола след някой различен месец, само че баща ѝ я изпреварил.

Милионерската наследничка постоянно е била доста независима. Още откакто приключи междинното си обучение, се изнесе от Сараите и заживя с приятеля си.

Близките ѝ я дефинират като извънредно земно момиче – макар синята си кръв, Демет не се надува и в никакъв случай не употребява семейството си за користни цели. Затова, когато подкарала евтиното Peugeot втора употреба, никой не се изненадал. " Мъжко момиче е тя, доста оправна и отракана. Един ден ще задмине татко си “, разясняват нейни познати.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР