Лекарят е подозирал българската си съпруга Дешка Говедарова-Каландзаки, че има

...
Лекарят е подозирал българската си съпруга Дешка Говедарова-Каландзаки, че има
Коментари Харесай

Всичко Лъсна! Ето Защо Българският Полицай Ликвидира Гръцкият Доктор! Причината Е Покъртителна!

Лекарят е подозирал българската си брачна половинка Дешка Говедарова-Каландзаки, че има извънбрачна връзка и даже е упорствал да бъде изработен ДНК-тест за определяне на бащинството на 4-годишното им дете, пишат през днешния ден гръцките медии и българският вестник в Гърция " Български вести ".

62-годишният кардиолог бе разстрелян в събота от казанлъшкия служител на реда Красимир Карчев с ловна пушка на връх рождения му ден. Тялото бе открито до мерцедеса, с който Христодулос Каландзаки е пътувал по дестинацията Сития - Йерапетра на остров Крит. Според главната версия на проверяващите, убийството е планувано от 38-годишната Дешка, като задачата е била да се присвои голямото движимо и недвижимо имущество на лекаря и да се предотврати претенции от него ДНК-тест.

Действащият служител на реда Карчев пък си взел тридневен отпуск, с цел да осъществени кървавия план. Преди това той пътувал два пъти до Крит в границите на седмица. Според локалните медии, служителят на реда и любовницата му даже са правили проба по пътя, от където е минавал лекарят.

Първото пътешестване на Красимир Карчев е било обвързвано с оглеждане на мястото на закононарушението, както и да се запознае с маршрута на кардиолога. Второто пътешестване на служителя на реда е било ден преди убийството в петък (шести октомври), когато е дошъл с полет от Александруполи до Сития на остров Крит.

Карчев е арестуван на база свидетелски показания от неизвестен очевидец, който го видял на мястото на убийството. По пушката, която изхвърлил и с която е осъществено убийството, са открити негови отпечатъци. Мъжът е направил цялостни признания.

В ареста е и 38-годишната Дешка. За 4-годишния й наследник се грижи майка й Иванка Говедарова, а на острова е и брат й, който обаче през вчерашния ден е бил изпъден от погребението на убития доктор. Роднините на Христодулос Каландзаки са безапелационни, че ще желаят ДНК-тест за бащинство.

Пред казанлъшката телевизия " Прес " майката на арестуваната българка съобщи, че това, което се написа в медиите не може да е правилно. Дъщеря й се омъжила за гръцкия доктор по обич и въобще не се интересувала какво завещание има той.

Иванка Говедарова не знае и не има вяра, че Дешка е имала извънбрачна връзка с казанлъшкия служител на реда. За последно щерка й си е идвала в България преди 6 месеца с цел да вземе пенсиите на майката и да провежда ремонта на фамилния апартамент, който се намира на Абаята в Казанлък.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР