Лекарство за грип и коронавирус на проф. Христо Мермерски е

...
Лекарство за грип и коронавирус на проф. Христо Мермерски е
Коментари Харесай

Китайци свили лек за COVID-19 от проф. Мермерски

Лекарство за грип и ковид на проф. Христо Мермерски е било откраднато от китайци. Изненадващата вест заяви самият той пред "България Днес ". Авторът на 31 книги за чудодейната мощ на националните лекове бил сащисан, когато видял учени от Шанхайския университет да показват неговия естествен артикул от седем лечебни съставки за свое откритие.

"Направо ме окрадоха! Нищо не са трансформирали. Като го взех, го изпратих на всички наши институции в България да видят какво става. Изпратих го и на китайците. Поисках среща и в този момент също я желая. Но нищо не дадоха отговор ", споделя пред вестника проф. Мермерски.

Предисторията стартира с предложение на експерта по националните илачи към родните институции за редом лекуване на близо 20 болести, измежду които грип, изобилна хрема и ангина.

"При актуалната медицина няма намерено лекарство, което да унищожава причинителя на грипа, и на други причинители на болести на респираторната система. Прилагат се способи, свързани с лекуване, които нямат нищо общо с лекуването на грипа, който води до доста смъртни случаи ", написа професорът в писмо до здравното министерство и акцентира, че до 5 минути със своята смес ликвидира изобилната хрема, зачервяването на носа, сълзенето и кихането. Предложението му е това да се случва под наблюдението както на здравни служащи, по този начин и на жителите.

"Или ние би трябвало да унищожаваме грипа, или грипът ще ликвидира нас! Друг вид няма. След като се молих на Министерство на здравеопазването, президентството, Министерския съвет, Българска академия на науките и Народното събрание, никой не ми обърна внимание ", продължава с описа си за събитията проф. Христо Мермерски.

Нещо повече. От академията на науките даже забранили на своя служителка да продължава с кореспонденцията с проф. Мермерски, споделя още той.

"Тогава се обърнах към китайското посолство. Предложих им да отида в Ухан, откъдето пламна епидемията от ковид, и да им покажа, че мога да ги церя с моя спрей. И че аз няма да заболея ", споделя професорът.

След неговото предложение стартира дейна връзка сред двете страни, като кореспонденцията се водела от непосредствен другар на естествения врач.

"Водихме доста дейна преписка, в която обясних какво съставлява моя артикул и им предложих да произведем спрей за китайския народ. За наше удивление след дадената от нас информация контактите със служителката на посолството прекъснаха. Не след дълго бе показана фотография на артикул, основан от учени от Шанхайския университет, на която се вижда нашият спрей без никакви промени ", твърди проф. Мермерски пред вестника.

Веднага по-късно Мермерски написа писмо до китайското посолство у нас. "Настойчиво и учтиво Ви апелирам за среща с Вас и Вашата служителка (с която водехме кореспонденцията) и да обсъдим създалата се обстановка ", написа в документа проф. Мермерски, само че отговор и до през днешния ден по този начин и не получил.

Професорът изискал среща и със заместник-министъра на опазването на здравето Бойко Пенков в приемното му време, само че и това не се случило.

"Поисках да показвам силата на естествения ми артикул. Но нямах тази опция. А аз съм бил също заместник-министър тъкмо по тези медицински въпроси и съм преподавал в 30 страни по целия свят ", споделя още националният доктор.

И продължава с размислите си: "Китайците към този момент се излекуваха и съвсем нямат грип. Звучи парадоксално и необикновено, само че е по този начин. Поради това, че се молих на нашите хора в институциите и им споделих - не желая да ми давате никакви пари, се стигна до всичко. А аз желаех да им показвам по какъв начин едно момиче, болно от грип или бронхиална астма с 8-10 впръсквания в гърлото след към 20 минути споделя: "Вече вдишвам напълно умерено! ". Защото ние унищожаваме слузта, която блокира дихателната система и която я кара непрестанно да кашля " - изяснява професорът.

Тинктурата съдържа пчелен клей, пчелен прашец, екстракти от ружа и алое, етанол, както и аромати джинджифил и канела. "Не го давам в аптеките, тъй като го желаят на капки, а моят артикул е спрей за впръскване непосредствено в носа. Това е доста по-добър вид ", добавя проф. Мермерски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР