Лекарката съветва всяка сутрин на гладно да се пие чаша

...
Лекарката съветва всяка сутрин на гладно да се пие чаша
Коментари Харесай

Д-Р Емилова Е Категорична! Най-Простото Е, Гони Рака На Далеч!

Лекарката поучава всяка заран на гладно да се пие чаша вода или пък чай от билки. В 10 може да се хапне плод или да се одобри свеж фреш. С фреша могат да седобавят и зеленолистни зеленчуци.

Към обяда би трябвало наложително да има прясна салата от същите пресни и зелени зеленчуци. За следобедна закуска да се ядат малко ядки или някой плод. Вечерята, която би трябвало да не е по-късно от 20 часа още веднъж включва огромна зелена салата, която не е целесъобразно да е солена. Могат към нея да се прибавят и семена.

За здравословен живот е належащо да се заобикалят всевъзможни храни съдържащи пестициди, антибиотици или хормони. За предпочитане е те да се набират от село, а не от огромните търговски вериги. Много е значимо да не се употребяват скотски артикули от разнообразни типове дружно.

Една седмица може да яде мляко, през другата яйца, а идната кашкавал. Да не се пият бира и безалкохолни газирани питиета. Както и да се заобикалят брашното и бялата захар.

Чесънът бори раковите кафези и стопира заболяването

Доктор Емилова е на мнение, че онкологичните болести се лекуват. Тя поучава по какъв начин да се предпазят хората от рак като се базира на правени проучвания. При които е открито, че чесънът стопира развиването на раковите кафези.

Не по-малко е потребен фасулът. Който оказва помощ да не се разболеем от диабет. Както и киселото мляко, само че би трябвало да се яде единствено в дните, когато овцете и кравите го дават, предават от retro.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР