Лекарката, която пристигнала с първата линейка на сношната катастрофа на

...
Лекарката, която пристигнала с първата линейка на сношната катастрофа на
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Лекарката в първата линейка от снощната катастрофа на Криводолско шосе е била пияна

Лекарката, която пристигнала с първата кола за спешна помощ на сношната злополука на Криводолско шосе край Враца, е била пияна, научи извънредно организация BulNews. 
Припомняме, че трагичният случай стана към 19 часа нощес и за него заяви първо медията ни. При него почина 3-годишно дете, а майка му пострада и е в тежко положение във врачанската болница. 





Веднага след злополуката с „ Пежо “, което се прекатурна по таван в крайпътно дере, на мястото дойдоха две пожарни, два полицейски екипа и кола за спешна помощ. Детето, което не било в столче и изхвърчало от колата, бе превозено от незабавните медици към болничното заведение. Негови близки потеглиха след колата за спешна помощ и окупираха входа на Спешния център във Враца. 
След като медици оповестиха черната новина, че детето е умряло на неговите близки, те се разпалиха. Опечаленото семейство стартира да сипе обвинявания, че колата за спешна помощ се забавила, а лекарката в нея била пияна. 
Оказва се, че това в действителност е било по този начин. Пробата с дрегер отчела 1.44 промила алкохол в издишания от доктор Димова въздух. На служителката е публикуван ваучър и ѝ е взета кръвна проба. 
Предстои да стартира инспекция по трагичния случай, която да потвърди дали положението й е асъдействало за съдбовния излаз. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР