Лекарка и медицинска сестра са приети в "Пирогов" след среднощна

...
Лекарка и медицинска сестра са приети в "Пирогов" след среднощна
Коментари Харесай

Такси и линейка катастрофираха в София


Лекарка и здравна сестра са признати в "Пирогов " след среднощна злополука с такси. Двамата водачи са с леки пострадвания. Тепърва ще се обяснява кой е предизвикал злополуката, оповестиха за Българска национална телевизия от Столична дирекция на вътрешните работи.

Инцидентът станал в 2 часа през нощта. Линейката пътувала от Перник към София, с цел да откара пациент за незабавно лекуване в Александровска болница. На кръстовището при баня "Мадара " такси блъснало колата за спешна помощ, тя поднесла и се забила в дърво в близката градинка. На мястото пристигнали две коли за спешна помощ. Болният, който имал сърдечен проблем, не е потърпевш. Хоспитализирани са обаче лекарката и здравната сестра. Те са били при болния и са затиснати от носилката. Те са оставени за наблюдаване, не е неотложно интервенции. На докторката, тя е по- потърпевша, има комоционен синдром, ще й бъде изработен тази вечер скенер и в случай че няма нещо на скенера ще бъдат изписани и двете в събота, изясни началникът на Центъра за незабавна здравна помощ в Перник Валери Симеонов.

Шофьорът на колата за спешна помощ е освободен за домашно лекуване. Леко потърпевш е и водачът на таксито. В Перник, авариралият екип незабавно е бил сменен с нов, който е поел тяхното дежурство.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР