Лекарите все още не могат да обяснят какво доведе до

...
Лекарите все още не могат да обяснят какво доведе до
Коментари Харесай

Лекарите не могат да обяснят какво доведе до смъртта на родилка в Плевен

Лекарите към момента не могат да обяснят какво докара до гибелта на родилка в Плевен. Това сподели ПР-ът на болничното заведение Момчил Цветков по телефона за предаването „ Тази сутрин”. Той сега е в отпуска и е схванал за трагичния случай през вчерашния ден.

В bTV Новините ви съобщихме, че родилка е умряла при планова интервенция секцио в плевенската университетска болница, а бебето ѝ е в кома, в сериозно положение. Почернените близки се тормозят казусът да не се покрие и търсят отговори какво е довело до гибелта на изцяло хубавичко жена.
Родилка умря, а бебето е в кома след планувано секцио в Плевен Близките ѝ отхвърлят да одобряват обяснението, че повода за гибелта е високо кръвно
По думите на Цветков е разпоредена прокурорска инспекция и медицински одит, които би трябвало да дадат отговор какво е довело до гибелта на дамата.

„ На този стадий нищо не можем да кажем, с изключение на да изразим дълбоки съболезнования”, сподели Цветков.

„ Абсолютно никой не ме е потърсил за обяснение”, сподели почерненият брачен партньор Владислав Якимов.

По думите му интервенцията е почнала в 9 ч. сутринта, като е била авансово планувана, определен е екип и са заплатени 900 лева По-късно сутринта бащата вижда по какъв начин изнасят детето му от операционната на изкуствено дишане, след което му споделят, че се борят за живота на брачната половинка му.

Новороденото към момента е в кома в сериозно положение.

Владислав съобщи, че ще потърси отговорите за гибелта на брачната половинка му в съда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР