Лекарите в , които се борят с една от най-тежките

...
Лекарите в , които се борят с една от най-тежките
Коментари Харесай

Чехия въвежда коктейл от антитела, използван при лечението от коронавирус при Доналд Тръмп

Лекарите в, които се борят с една от най-тежките епидемии от ковид в Европа, ще получат препарата с антитела, създаден от биотехнологичната компания " Регенерон " (Regeneron Pharmaceuticals Inc) за лекуване на тежка форма на Covid-19. Първата доставка се чака идващите дни, съобщи министър председателят Андрей Бабиш, представен от БГНЕС.
Здравното министерство в Прага към този момент даде утвърждение за незабавна приложимост на лекарството, което беше употребявано за лекуването от ковид на американския президент Доналд Тръмп предходната година.
 Чехия блокира мераците на някои свои политици за прилагане на Спутник V преди европейско позволение Чехия блокира мераците на някои свои политици за прилагане на " Спутник V " преди европейско позволение
Сенатът (горната камара) на чешкия парламент одобри резолюция, изискваща републиката да употребява съветската коронавирусна ваксина " Спутник V...
До понеделник държавното управление няма да вземе публично решение дали да удължи локдауна в страната до края на великденските празници на 5 април. Евентуално продължение ще би трябвало да бъде утвърдено от Народното събрание на Чехия. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР