Лекарите, сертифицирани дерматолози Лорън Пензи, Мишел Хенри, Блеър Мърфи-Роуз от

...
Лекарите, сертифицирани дерматолози Лорън Пензи, Мишел Хенри, Блеър Мърфи-Роуз от
Коментари Харесай

Внимание, дами! Вижте кой зеленчук ускорява растежа на косата

Лекарите, сертифицирани кожни лекари Лорън Пензи, Мишел Хенри, Блеър Мърфи-Роуз от Ню Йорк, диетологът Серена Пун и фризьорката Лорабет Кабът от Лондон изброиха храните, които оказват помощ за по-бърз напредък на косата. Статията им е оповестена от сп. „ Glamour “.
Според специалистите месото, бобът и лещата способстват за ускорения напредък на къдриците. Освен това, съгласно тях менюто ни би трябвало да включва стриди, които са богати на цинк, както и зелени зеленчуци, които са отличен източник на желязо. " Просто консумирането на повече спанак ще усъвършенства доста здравето на косата ви и неимоверно ще форсира растежа ", декларира Кабът.
Освен това интервюираните от изданието поучават да се употребяват авокадо, семена и ядки, както и яйца. " Сьомгата е отличен източник на омега мастни киселини и белтъчини, както и на витамини В и D и селен ", добави доктор Мърфи-Роуз. Наред с други неща, здравните експерти означават смисъла на потреблението на пълнозърнести храни, цитрусови плодове, горски плодове и червени чушки. " Колагенът е от значително значение за структурата и растежа на косата, а витамин С е жизненоважен за производството на колаген ", изясни доктор Хенри.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР